Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.

0
7

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.

Ένας ασφυκτικός κλοιός γύρω από το Ιράν από τους “καλούς” …οι οποίοι κατηγορούν το Ιράν ότι ετοιμάζεται να χτυπήσει Αμερικανικούς στόχους.

Μετέφεραν πυραύλους patriot, βομβαρδιστικά Β52 και αεροπλανοφόρα έξω από το Ιράν …και θα φταίει το ΙΡΑΝ αν κάνει πως υπερασπίζεται τα σύνορά του.

Οι τοκογλύφοι θα εκμεταλλευτούν τον Τράμπ για να τελειώνουν με το Ιράν που εξακολουθεί να απειλεί το Ισραήλπου τους χάλασε τα σχέδια στη Συρία και που ανέτρεψε την κυβέρνηση-μαριονέτα των τοκογλύφων στην Υεμένη. Μένει μία προβοκάτσια, μια false-flag operation και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.2Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.3Εκτός από τις ΗΠΑ …τώρα και το Ισραήλ «κινδυνεύει» από μία Ιρανική επίθεση. Κι όλοι μαζί θα επιτεθούν «αμυνόμενοι» στο Ιράν που έχει και πολλά πετρέλαια …Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.4

Και μετά από τόσες κοινές ασκήσεις που έκανε η περήφανη Ελλάδα με τους δολοφόνους του Ισραήλ …ο Ελληνικός Στρατός είναι πανέτοιμος να ξαναβάλει πλάτη στη Νέα Τάξη … συμμετέχοντας στην άνανδρη επίθεση εναντίον ενός λαού που ποτέ δεν έβλαψε τη χώρα μας.

Συμπτωματικά πάντα …το ISIS που ποτέ δεν ακούμπησε Ισραηλινό …απειλεί και το ΙΡΑΝ… Πως γίνεται να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τους ίδιους εχθρούς με το Ισραήλ άραγε;

 

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.444

grothia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ