Φώφη Γεννηματά: Εσπευσμένα στον Ευαγγελισμό – Αποσύρει την υποψηφιότητά της από την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.!

0
17

«Εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ, με συμπτώματα ατελούς ειλεού», αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Στον «Ευαγγελισμό» έκανε εισαγωγή εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά, καθώς παρουσίασε υποτροπή του καρκίνου που τήν ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου, «η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεούΜετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Εξάλλου, με σημερινή, ιδιαίτερα ανησυχητικά ανακοίνωση που υπογράφει η ίδια, αναφέρει πως, λόγω της κατάστασής της, αναγκάζεται να αποσύρει την υποψηφιότητά της από την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», αναφέρει η ανακοίνωση της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ.

  • Δείτε την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά:
newsbreak.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ