Όλοι στους δρόμους με «κίτρινα γιλέκα». Ανεπιθύμητη η Merkel στην Αθήνα

0
6

Παν. Λαφαζάνης: Όλοι/-ες να φορέσουμε «κίτρινα γιλέκα» και να βγούμε ενωμένοι στους δρόμους, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πετύχουμε νίκες και δικαιώσεις

Παν. Λαφαζάνης: Ανεπιθύμητη στην Ελλάδα η Merkel των μνημονίων, της κηδεμονίας και της Νατοϊκής Συμφωνίας των Πρεσπών. Ανεπιθύμητη η Merkel που αρνείται να επιστρέψει τα κλεμμένα του κατοχικού δανείου και να πληρώσει τις πολεμικές κατοχικές επανορθώσεις.

Ο Παν. Λαφαζάνης παρευρέθηκε στον Αγιασμό των Υδάτων στο Λιμανάκι του Κερατσινίου στον Πειραιά, απ’ όπου έκανε στους δημοσιογράφους τις παρακάτω δηλώσεις:

«Τα ‘’κίτρινα γιλέκα’’ της Γαλλίας και οι επίμονοι και νικηφόροι αγώνες τους μας δείχνουν τον δρόμο.

Η λύση με τον καινούργιο χρόνο για να αλλάξουμε το πολιτικό τοπίο και να επιτύχουμε νίκες είναι όλοι και όλες να φορέσουμε τα δικά μας ελληνικά κίτρινα ή οποιουδήποτε χρώματος γιλέκα και να βγούμεστους δρόμους. Να στείλουμε ένα βροντερό ενωτικό μήνυμα  ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο την φτωχοποίηση, την εξαθλίωση, τις φοροεπιδρομές, την ανεργία, τον ξενιτεμό των νέων, τηνυπερχρέωση, την τραπεζική ληστεία, τους πλειστηριασμούς, την διαφθορά, τα σκάνδαλα, την κοροϊδία, την πολιτική εξαχρείωση και την καταπάτηση κάθε ίχνους δημοκρατίας και εθνικής κυριαρχίας.

Ιδιαίτερα μπροστά στον ερχομό της Merkel στην Αθήνα καλούμαστε όλοι/-ες με συγκεντρώσεις καικινητοποιήσεις να απαιτήσουμε να φέρει πίσω τα κλεμμένα του γερμανικού κατοχικού δανείου και να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για τις γερμανικές κατοχικές καταστροφές στην πατρίδα μας και για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.

Η Merkel των μνημονίων, της γερμανικής κηδεμονίας και της λιτότητας, η Merkel που επιμένει να γυρίζει την πλάτη στην καταβολή των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων και η Merkel που έρχεται να πιέσει για να περάσει η Νατοϊκή-Ευρωενωσιακή και εθνικά ασύμφορη Συμφωνία των Πρεσπών, είναιανεπιθύμητη στη χώρα μας».

iskra.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ