Αδαλής στον ΕΛΛΑΔΑ FM: Ο πληθωρισμός πέφτει αλλά οι τιμές ανεβαίνουν! Ολη η αλήθεια σε μερικά λεπτά!

0
24

 

Σήμερα το πρωί (18/1/2023) παραχώρησα μια συνέντευξη στον Σπύρο Παπαδάκη στον ΕΛΛΑΔΑ FM94,3 για το καυτό ζήτημα της ακρίβειας! Στα σπουδαία ερωτήματα του δημοσιογράφου, τοποθετήθηκα όπως θα έπρεπε να τοποθετούνται όλοι οι ερευνητές της οικονομίας, μιας και το τέρας της ακρίβειας ξεκίνησε το 2020 και όχι πριν μερικούς μήνες! Δεν υπάρχει χρόνος στην κλεψύδρα για πολιτικαντισμούς!

Και φυσικά, όπως είχα αποκαλύψει (πριν έναν μήνα) για το νέο κύμα ακρίβειας που έφτασε ήδη στα ράφια, έτσι αποκαλύπτω ότι έρχεται νέο κύμα, προς το τέλος του Α’Τρίμηνου! Εξηγώ γιατί ο πληθωρισμός πέφτει, τα ενεργειακά προϊόντα πέφτουν, αλλά οι τιμές στα σούπερ μάρκετ εξακολουθούν να ανεβαίνουν.. Και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν!

Εξηγώ την διαφορά του ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ, που είναι εκρηκτικά υψηλότερος ως και 200% σε σχέση με τον ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ και ερμηνεύω την διακύμανση του “πληθωρισμού της κουζίνας” ο οποίος ανεβαίνει διαρκώς παρά την αισιοδοξία των επίπλαστων στατιστικών στοιχείων! Αφιερώστε μερικά λεπτά από τον χρόνο σας και ακούστε αυτή την συνέντευξη… Αξίζει !

George Adalis B

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ