Απέραντη θλίψη: Έφυγε αναπάντεχα ο εκπαιδευτικός Ηλίας Αυγέρης

0
176

Ανείπωτη θλίψη έχει προξενήσει  τόσο στη Φθιώτιδα όσο και  στον Πειραιά η απώλεια του Ηλία Αυγέρη στα 56 του χρόνια. Ο Ηλίας Αυγέρης έκανε διακοπές με την  οικογένειά του στο εξοχικό του σπίτι στην Καστανιά Υπάτης. Το μεσημέρι της Δευτέρας καθώς  έκανε  εξωτερικές δουλειές στην αυλή του σπιτιού ένιωσε  αδιαθεσία. Οι δικοί του άνθρωποι ειδοποίησαν το ασθενοφόρο και ξεκίνησαν με δικό τους αυτοκίνητο προκειμένου να καλύψουν ένα μέρος της διαδρομής. Όταν το ασθενοφόρο τον παρέλαβε  στα Λουτρά Υπάτης δυστυχώς ήταν αργά. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Ηλίας Αυγέρης ήταν μαθηματικός και τα τελευταία χρόνια δίδασκε στο 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου. Ξεχώριζε  για την παιδαγωγική και επιστημονική του κατάρτιση  και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε συναδέλφους  και μαθητές σε όποιο σχολείο υπηρέτησε.

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Καστανιάς  αλλά και οι συνάδελφοι του στο 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο απροσδόκητα από τη ζωή.

https://www.alfavita.gr

ΥΓ ΤΩΝ “ΑΝΑΣΤΟΧΑΣΜΩΝ”: Μεγάλη η θλίψη μας για την ξαφνική αυτή συμφορά Τον αξέχαστο Ηλία έτυχε να το γνωρίσω προσωπικά Ένας δυνατός άνθρωπος με χιούμορ. Ουμανισμό και αισιοδοξία Αγαπητότατος στην εκπαιδευτική κοινότητα σε συνάδελφους και μαθητές ,ξεχώριζε

Μεγάλη η απώλεια για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ιδιαίτερα του Πειραιά όπου υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια

Τα θερμότερα συλλυπητήρια της ιστοσελίδας και του γράφοντος αυτές τις γραμμές με οδύνη, στη σύντροφό του και στον μονάκριβο γιο του

ΝΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ