Απίστευτο έκρυβαν το πρόβλημα – Η Pfizer προσέλαβε 600 υπαλλήλους λόγω της μεγάλης αύξησης των παρενεργειών από τα εμβόλια

0
76

Ενώ μέχρι πρότινος όλες οι φαρμακευτικές εταιρίες υποβάθμιζαν το ζήτημα των θανάτων από τα εμβόλια και των σημαντικών παρενεργειών… στην πράξη ελάμβαναν μέτρα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα…

Η Pfizer προσέλαβε 600 υπαλλήλους λόγω «μεγάλης αύξησης των αναφορών ανεπιθύμητων παρενεργειών από τα εμβόλια για τον covid 19.
Ενώ μέχρι πρότινος όλες οι φαρμακευτικές εταιρίες υποβάθμιζαν το ζήτημα των θανάτων από τα εμβόλια και των σημαντικών παρενεργειών… στην πράξη ελάμβαναν μέτρα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα…
Να σημειωθεί ότι με βάση το σύστημα VAERS δηλαδή το σύστημα που καταγράφονται οι παρενέργειες από τα εμβόλια για τον covid 19 και παρ΄ ότι τα στοιχεία όπως έχει αποδειχθεί – δεν παρουσιάζονται σε όλη τους την έκταση ίσως σε ένα ποσοστό 20% – με βάση την μελέτη Lazarus είναι 1% με 4% – προκύπτει ότι οι θάνατοι από τα εμβόλια ανέρχονται σε 26.693 και οι συνολικές παρενέργειες πάσης φύσεως σε 1,216 εκατ.
Τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας ξεπερνούν τα 38 χιλιάδες.
Ορισμένοι επιστήμονες ανεβάζουν τον αριθμό των θανάτων από τα εμβόλια κατά του covid 19 σε 133 χιλιάδες με 140 χιλιάδες.

Γιατί προσέλαβε η Pfuzer 600 άτομα;

Η Pfizer προσέλαβε 600 υπαλλήλους το διάστημα μετά την έγκριση του εμβολίου της για τον COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της «μεγάλης αύξησης» των αναφορών για παρενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της εταιρείας.
Σύμφωνα με το έγγραφο, η Pfizer «έχει λάβει μέτρα για να βοηθήσει στην ανακούφιση της μεγάλης αύξησης των αναφορών ανεπιθύμητων παρενεργειών». «Αυτό περιλαμβάνει σημαντικές τεχνολογικές βελτιώσεις και λύσεις διεργασιών και ροής εργασιών, καθώς και αύξηση του αριθμού της εισαγωγής δεδομένων και επεξεργασίας διαφόρων υποθέσεων»

Την εποχή που το έγγραφο —μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021— στάλθηκε στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), η Pfizer είχε προσλάβει περίπου 600 επιπλέον εργαζόμενους για να αντιμετωπίσει το άλμα στις παρενέργειες».

«Μέχρι το τέλος Ιουνίου 2021 είχαν προσληφθεί 1.200 άτομα», δήλωσε η Pfizer.

Το έγγραφο είχε τίτλο «αθροιστική ανάλυση των αναφορών ανεπιθύμητων παρενεργειών μετά την έγκριση» του εμβολίου της Pfizer που ελήφθη έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021.
Εγκρίθηκε από τον FDA στις 30 Απριλίου 2021.

Το έγγραφο δεν είχε δημοσιοποιηθεί – Είχε κρατηθεί μυστικό

Το έγγραφο δεν δημοσιοποιήθηκε έως ότου οι Επαγγελματίες Δημόσιας Υγείας και Ιατρικής για τη Διαφάνεια μήνυσαν τον FDA τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων αφού ο οργανισμός ισχυρίστηκε ότι χρειάζονταν δεκαετίες για να προσκομίσει όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης που χορηγήθηκε στην εταιρεία για το εμβόλιο.

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση τον Φεβρουάριο 2022, ο FDA πρέπει να παράγει έναν ορισμένο αριθμό σελίδων κάθε μήνα.

Η ανάλυση των αναφορών ανεπιθύμητων παρενεργειών είχε δοθεί στην ομάδα διαφάνειας για την υγεία, αλλά το έγγραφο για την πρόσληψη τουλάχιστον 600 εργαζομένων για να μελετήσουν και αντιμετωπίσουν τις παρενέργειες από τα εμβόλια της Pfizer αποκαλύφθηκε εσχάτως.

Μετά την αποκάλυψη του εγγράφου, ο FDA επισήμανε ότι οι τρεις διαγραφές σε αυτήν τη σελίδα «θα μπορούσαν να αρθούν», είπε ένας εκπρόσωπος του FDA…
Αποτελεί παράδοξο αλλά η Pfizer ενώ με δικαστική απόφαση υποχρεούται να δημοσιεύσει όλα τα έγγραφα για τα εμβόλια έχει ζητήσει ορισμένα στοιχεία να μην αποκαλυφθούν επικαλούμενη δήθεν το εταιρικό απόρρητο.

Οι τροποποιήσεις έγιναν σύμφωνα με το στοιχείο β) (4) του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας, ο οποίος επιτρέπει στις υπηρεσίες «να αποκρύπτουν εμπορικά μυστικά και εμπορικές ή οικονομικές πληροφορίες που λαμβάνονται από ένα πρόσωπο που είναι σε προνομιακή ή εμπιστευτική θέση».

Η μη αναθεωρημένη έκδοση του εγγράφου δείχνει επίσης τώρα ότι περίπου 126 εκατομμύρια δόσεις Pfizer έχουν αποσταλεί σε όλο τον κόσμο από τότε που η εταιρεία έλαβε την πρώτη άδεια, από τις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ, την 1η Δεκεμβρίου 2020.
Οι αποστολές πραγματοποιήθηκαν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021 .
Δεν ήταν σαφές πόσες από αυτές τις δόσεις είχαν χορηγηθεί μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

Τι κάνουν οι άλλες εταιρίες;

Οι φαρμακευτικές εταιρείες που παρασκευάζουν τα άλλα δύο εμβόλια κατά του COVID-19 και έχουν εγκριθεί από τιε ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ, η Moderna και η Johnson & Johnson, δεν απάντησαν όταν ρωτήθηκαν εάν έχουν καταγράψει αυξήσεις ανεπιθύμητων παρενεργειών και αν έχουν προσλάβει περισσότερους υπαλλήλους για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Τα επίσημα στοιχεία του συστήματος VAERS για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων έως την 1η Απριλίου 2022
pfizer_BN.png

www.bankingnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ