ΕΠΕΙΓΟΝ> Καλούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να άρει άμεσα το πρόστιμο στους συμπολίτες 60+ που αρνούνται να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19 μετά το μπλόκο του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ. Aποκαλύψεις-σοκ και για την συγκάλυψη της προέλευσης του ιού SARS-CoV Είναι μονόδρομος για την Pfizer να επιχειρήσει να απεγκλωβιστεί από το εμβόλιο COVID-19

0
54

Τo γεγονός ότι οι Έλληνες αρχηγοί σχεδόν όλων των κομμάτων καθώς και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακίνησαν τους ΄Ελληνες πολίτες να εμβολιαστούν ίσως αποδειχθεί η μεγαλύτερη προδοσία από Ιδρύσεως του κράτους στην επέτειο των 200 χρόνων του. Ακόμη και εάν το έκαναν από άγνοια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η μαλθακότητα της σκέψης τους, η απουσία διαρκούς μελέτης, κριτικού πνεύματος και φυσικής οξυδέρκειας. Το γεγονός ότι όλοι τους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν δηλώσει ότι έχουν εμβολιαστεί πάλι δεν μπορεί να καταχωρηθεί ως ελαφρυντικό γιατί πολύ πιθανόν ο εμβολιασμός τους να ήτο στάση υποταγής.

By Blade Runnner

Με αυτή την εισαγωγή σε πολλές από τις αναρτήσεις μας, επιχειρήσαμε να υπογραμμίσουμε τις τεράστιες ευθύνες τις ελληνικής πολιτικής ηγεσίας σχεδόν στο σύνολό της σχετικά με την στάση της απέναντι στον εμβολιασμό και την προτροπή τους να εμβολιαστούν οι πολίτες με εμβόλια COVID-19 oι εφιαλτικές παρενέργειες των οποίων ανεδείχθησαν μέσα από την επίπονη και επίμονη προσπάθεια του νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri.

Λίγες ώρες πριν το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο των ΗΠΑ μπλόκαρε τις εντολές εμβολιασμού του Biden (για τον οποίο έχει ήδη τεθεί θέμα παραίτησης και είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψει εντός του 2022 το Λευκό Οίκο) για τις εταιρίες ενώ συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την εργαστηριακή φύση του ιού και την εμπλοκή των Fauci-Daszak στη συγκάλυψη είτε εργαστηριακού ατυχήματος είτε οργανωμένου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Εκτιμούμε ότι είναι θέμα χρόνου η ίδια η Pfizer να επιχειρήσει να απεγκλωβιστεί από το εμβόλιο καθώς τόσο εξαιτίας των παρενεργειών που και η ίδια η εταιρία είναι αναγκασμένη να καταγράφει όσο και εξαιτίας των ντοκουμέντων από το Αμερικανικό Πεντάγωνο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όλα οδηγούν στην εργαστηριακή προέλευση του ιού μιας δυστοπικής πανδημίας.

Αυτό που απομένει είναι η Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ και στο κόσμο να εντοπίσει εάν πρόκειται για ατύχημα διαρροής από το εργαστήριο της Wuhan η οργανωμένη επίθεση κατά της ανθρωπότητας.

Στο μεταξύ τα ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφήνουν να εννοηθεί ότι πολλές πιθανές θεραπείες, όπως η ιβερμεκτίνη, η φωσφορική χλωροκίνη (υδροξυχλωρικίνη) και η ιντερφερόνη είναι αποτελεσματικές ως αναστολείς του SARS-CoV αλλά πιθανόν κι εδώ να υπήρξε συγκάλυψη από τους Fauci-Daszak και τους λοιπούς εμπλεκόμενους είτε σε ατύχημα είτε σε οργανωμένη επίθεση κατά της παγκόσμιας κοινότητας.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις καλούμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να άρει το πρόστιμο στους συμπολίτες μας άνω των 60 που αρνούνται τον εμβολιασμό μετά τα εμβόλια COVID-19.

Kαλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαφοροποιηθεί από τη “κουλτούρα εμβολίου” που υπερασπίζεται ο κ. Τσίπρας και την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού που υπερασπίζεται το πολιτικό γρι-γρι Νίκος Ανδρουλάκης του χαζοΚΙΝΑΛ.

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έστω και τώρα οφείλει να απεγκλωβιστεί από την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε όλες τις κατηγορίες των συμπολιτών μας ακόμη και στους υγειονομικούς. Τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή και η προέλευση του ιού βρωμάει εργαστήριο. Ήδη τα στόματα ανοίγουν και το Αμερικανικό Κογκρέσο έχει εμπλακεί στην υπόθεση.

Η Καταιγίδα πλησιάζει…

[WASHINGTON DC- 13 Ιανουαρίου 2022]

Τα μέλη του Κογκρέσου στέλνουν επιστολές στο CDC, στους Υπουργούς Άμυνας και Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών ζητώντας απαντήσεις σχετικά με την προέλευση του COVID-19 και τα έγγραφα της DARPA που αποκαλύπτονται από την αναφορά του Project Veritas

Μέλη και των δύο επιμελητηρίων του Κογκρέσου έστειλαν καυστικές επιστολές σε κυβερνητικούς αξιωματούχους αναζητώντας απαντήσεις μετά από στρατιωτικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν από το Project Veritas, τα οποία αποκάλυψαν μια πρόταση από την EcoHealth Alliance για έρευνα για κορονοϊούς που μεταδίδονται με νυχτερίδες που απορρίφθηκε από την DARPA και πιθανή συγκάλυψη αυτών των εγγράφων.

Οι Madison Cawthorn, Bill Posey, Diana Harshbarger, Lisa McClain, Randy Weber και Matt Gaetz έστειλαν επιστολές στον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin, στη Διευθύντρια CDC Rochelle Walensky και στον Υπουργό HHS Beccerra ζητώντας τους να επιβεβαιώσουν εάν τα εκρηκτικά έγγραφα ήταν όντως «κρυμμένα σε μια top-secret μυστική κοινή χρήση.”

Η επιστολή από μέλη του Κογκρέσου έρχεται μετά από μια παρόμοια έρευνα που έκανε ο γερουσιαστής Ron Johnson:

Στις 10 Ιανουαρίου 2022, το Project Veritas δημοσίευσε μια αποκάλυψη του Αυγούστου 2021 από τον Ταγματάρχη -U.S. Marine Corps Major Joseph Murphy του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ σχετικά με την προέλευση του COVID-19.

(Δείτε εδώ και εδώ τα σχετικά ρεπορτάζ)

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Ταγματάρχης Murphy έστειλε την αποκάλυψη στο Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή (OIG) του Υπουργείου Άμυνας (DoD) για έρευνα. Καταλαβαίνω ότι η αποκάλυψη παραπέμφθηκε στη συνέχεια από το DoD OIG στο γραφείο Έρευνας και Μηχανικής του Υπουργείου Άμυνας για περαιτέρω έρευνα.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Ταγματάρχη, η EcoHealth Alliance (EcoHealth) του Peter Daszak, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan (WIV), υπέβαλε πρόταση τον Μάρτιο του 2018 στον Οργανισμό Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων-Defense Advanced Research Projects Agency Άμυνας (DARPA) σχετικά με τους SARS-CoV.

Η πρόταση περιελάμβανε ένα πρόγραμμα, που ονομάζεται DEFUSE, το οποίο προσπαθούσε να χρησιμοποιήσει μια νέα χιμαιρική πρωτεΐνη ακίδας SARS-CoV για τον ενοφθαλμισμό των νυχτερίδων κατά του SARS-CoV.

Αν και η DARPA απέρριψε την πρόταση, η αποκάλυψη ισχυρίζεται ότι η EcoHealth (Peter Daszak) πραγματοποίησε τελικά την πρόταση DEFUSE μέχρι τον Απρίλιο του 2020 μέσω των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας και του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων-National Institutes of Health and National Institute for Allergy and Infectious Diseases (Ο Fauci επικεφαλής).

Η αποκάλυψη υπογραμμίζει πολλές πιθανές θεραπείες, όπως η ιβερμεκτίνη, και συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι η πρόταση EcoHealth DEFUSE εντόπισε τη φωσφορική χλωροκίνη (υδροξυχλωρικίνη) και την ιντερφερόνη ως αναστολείς του SARS-CoV.

(Αλλά όπως όλα δείχνουν οι εμπλεκόμενοι το απέκρυψαν)

Ο Senator Ron Johnsons συνέχισε αναφέροντας την αναφορά του Project Veritas, ενώ όρισε προθεσμία στις 25 Ιανουαρίου για να απαντήσουν οι παραλήπτες της επιστολής στις ακόλουθες ερωτήσεις:

1. Το Γραφείο Έρευνας και Μηχανικής έλαβε αντίγραφο της συνημμένης γνωστοποίησης από το Υπουργείο Εξωτερικών; Εάν ναι, δώστε την ημερομηνία λήψης της καταγγελίας.

2. Το γραφείο Έρευνας και Μηχανικής ή άλλο τμήμα του Υπουργείου Ανάπτυξης έχει ξεκινήσει έρευνα για τους ισχυρισμούς στην αποκάλυψη; Εάν ναι, εξηγήστε ποιες έρευνες έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Εάν όχι, εξηγήστε γιατί όχι.

3. Το γραφείο Έρευνας και Μηχανικής ή άλλο τμήμα του Υπουργείου Ανάπτυξης έχει πάρει συνέντευξη ή έχει μιλήσει με τον Ταγματάρχη του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ που συνέταξε την αποκάλυψη; Αν ναι, πότε; Εάν όχι, εξηγήστε γιατί όχι.

4. Σκοπεύει το Υπουργείο Άμυνας να συντάξει γραπτή έκθεση έρευνας ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο με βάση την έρευνά του για τους ισχυρισμούς που περιέχονται στην αποκάλυψη; Εάν ναι, δώστε ένα αντίγραφο αυτών των εγγράφων. Εάν όχι, εξηγήστε γιατί όχι.

Ο γερουσιαστής Johnsons συνέχισε ζητώντας ενημέρωση για τα ευρήματα οποιασδήποτε έρευνας σχετικά με έγγραφα που έλαβε το Project Veritas ενώ ζήτησε να μιλήσει με τον Ταγματάρχη του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Joseph Murphy, για να συζητήσουν την αποκάλυψή του το συντομότερο δυνατό.

ΠΗΓΗ

kourdistoportocali.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ