Fauci στον Εισαγγελέα> Επανέλαβε 174 φορές τη φράση «δεν θυμάμαι»

0
170

Πάνω από 446 σελίδες με ηλεκτρονικές επικοινωνίες και τη κατάθεση Fauci βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και προκαλούν ανατριχίλα για τη συγκάλυψη του εργαστηριακού ιού

 

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

Πάνω από 446 σελίδες με ηλεκτρονικές επικοινωνίες καθώς και τη κατάθεση του Αμερικανού τσάρου της Υγείας και συμβούλου του Λευκού Οίκου Tony Fauci βρίσκονται πλέον στη διάθεση του κοινού (δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον Γενικό Εισαγγελέα του Missouri Eric Schmitt) προκαλώντας δραματικές εξελίξεις σε ολόκληρο τον πλανήτη καθώς αποκαλύπτουν τόσο τη χρηματοδότηση του Fauci προς τον Peter Daszak της EcoHealthAlliance όσο και τη συγκάλυψη της οργανωμένης εκτόξευσης του ιού εναντίον της ανθρωπότητας για χάρη της μεγάλης επαναφοράς.

Βy The Wrong Man

Η επανάληψη της φράσης «δεν θυμάμαι» είναι τρομακτική στην κατάθεση του Fauci. Το είπε συνολικά 174 φορές!

Στο μεταξύ η Αμερικανική Δικαιοσύνη ελέγχει πάνω από 500.000 θανάτους εξαιτίας των εμβολίων COVID.

Την ίδια στιγμή πρώην αντιπρόεδρος της EcoHealthAlliance αποκαλύπτει με βιβλίο του ότι ο ιός COVID 19 δεν προήλθε φυσικά από πογκολίνους, ούτε πυγολαμπίδες. Πρόκειται για ένα βιολογικό όπλο που εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας όπως άλλωστε ήταν και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η σχετική επιτροπή του Lancet επικεφαλής της οπoίας ήταν ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs.

Στο μεταξύ το έγκριτο και συστημικό Politico έρχεται να αποκαλύψει ότι ο διαβόητος Bourla της Pfizer τον οποίο οι Εβραίοι πολίτες αποκαλούσαν εγκληματία καθώς διαδήλωναν έξω από το θέατρο της Ιερουσαλήμ όταν ο πτυχιούχος κτηνιατρικής επικεφαλής της Pfizer ελάμβανε βραβείο, αρνήθηκε για 2η φορά να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή COVID του Ευρωκοινοβουλίου για τις δυστοπικές συμφωνίες αγοράς εμβολίων δις ευρώ με ήδη γνωστές θανάσιμες παρενέργειες που πέτυχε μέσα από προσωπικές συμφωνίες με την Ursula von der Leyen!

Η Ευρωπαική Ένωση επίσης υπήρξε εκ των χορηγών του Ινστιτούτου Βιολογίας της Wuhan και κρυφίως έσπευσε να αποσύρει το όνομά της από τη σχετική λίστα-μόνο που δεν κατάφερε να διαγράψει εντελώς τα σχετικά ίχνη.

Το συμπέρασμα από πολλές “συμπτώσεις” οδηγεί στην εκούσια ή ακούσια συμμετοχή Ευρωπαίων ηγετών, ειδικών, δημοσιογράφων, εκδοτών, κλπ,  στο θανάσιμο project της μεγάλης επαναφοράς με ένα από τα εργαλεία τα εμβόλια που έχουν στοιχίσει μόνο στις ΗΠΑ ήδη πάνω από 500.000 νεκρούς.

Κι εάν στην Ελλάδα ο δυστοπικός καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας παρέσυρε τον Έλληνα πρωθυπουργό σε μια ολέθρια διαχείριση της planδημίας την ίδια στιγμή προκύπτουν εκρηκτικά ερωτηματικά για τον ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μας κάλεσε επανηλλειμμένα να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού με εμβόλια COVID-19, του συμβούλου του καθηγητη Γεροτζιάφα ο οποίος χτυπιόταν στα κανάλια ώστε να γίνουν υποχρετικοί οι εμβολιασμοί COVID-19 αλλά και του επιδέξιου συνταγματολόγου Ευάγγελου Βενιζέλου του οποίου η αρθρογραφία υπέρ της νομιμότητας των προστίμων και της μη εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ για την επάνοδο των Υγειονομικών μπορεί να κάνει ακόμη και αυτόν τον Klaus να χτυπιέται στα πατώματα από ηδονή για την προθυμία που συναντούν οι αξίες του, ο Αγών του, και τα Πιστεύω του ανάμεσα στο εγχώριο πολιτικό και επιστημονικό προσωπικό όταν επιφανείς Εβραίοι επιβιώσαντες των στρατοπέδων συγκέντρωσης αλλά και εξέχοντες καθηγητές και νομικοί αποκαλύπτουν με στοιχεία τον όλεθρο που προκαλούν τα mRNA τρυπήματα.

Φυσικά ο Πλεύρης είναι εκτός συναγωνισμού επειδή απλά είναι ο Πλεύρης.

 

 

Οι υπόλοιποι όμως κάνουν ακόμη και αυτόν τον Μητσοτάκη-που όπως όλα δείχνουν παρέσυρε ο Τσιόδρας στο ταγκό του θανάτου μας-να μοιάζει Αγγελος και Μωυσής 2 μπροστά στην προθυμία του Αλέξη Τσίπρα να είναι αρεστός στον Dr Death όπως επίσης και η συγκινητική σχετική αρθρογραφία του Βενιζέλου ο οποίος έβγαλε το εκτοπισμό του από το τοκισθέν ράφι και αρθρογράφησε.

 

 

 

Dead Man Talking

 

 

68.5% of the world population has received at least one dose of a COVID-19 vaccine.
13.01 billion doses have been administered globally, and 2.51 million are now administered each day.
24.6% of people in low-income countries have received at least one dose

Kαθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η πιο βίαιη προσπάθεια μείωσης του πληθυσμού (δλδ, μας σκοτώνουν) από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο η δισυπόστατη προσωπικότητα ενός πραγματικού θηρίου (ο μισός του εαυτός “ανήκει” στους θύτες και ο άλλος μισός είναι με το μέρος των θυμάτων) που ακούει στο όνομα Elon Musk απελευθερώνει εκρηκτικές αποκαλύψεις για την οικογένεια Biden, τις βρώμικες μπίζνες, τις αιμομικτικές σχέσεις εντός της οικογένειας, τα ντοκουμέντα που έκρυβε το laptop του Hunter Biden, το πως εκλάπησαν οι εκλογές από τον Trump.

O Biden έπρεπε να φέρει σε πέρας την αποστολή του η οποία με την χρήση διαφορετικών εργαλείων οδηγεί στη μείωση του πληθυσμού.

Η μείωση του θα διευκολύνει την εγκατάσταση ενός καθεστώτος αλά Κίνα. Και όλο αυτό με εργαλείο τον τρόμο, ο οποίος είναι ιστορικά δοκιμασμένο εργαλείο διακυβέρνησης της μάζας.

Αυτός είναι ο στόχος σε έναν κόσμο που το μαγαζί έχει χρεοκοπήσει. 400 τρις χρέος αποτελούν επώδυνη ζημία για τις εταιρίες που τους ανήκει ο κόσμος και κυρίως για τους μετόχους τους. Δεν μπορεί να κόβουν διαρκώς χρήμα που δεν ανταποκρίνεται στα αποθέματα χρυσού. Διαπίστωσαν επίσης ότι οι ανά τον κόσμο ηγέτες για να επιτύχουν την επανεκλογή τους μοίραζαν στους λαούς-ψηφοφόρους τους χρήμα που δεν ανήκε στο κράτος μια και ήταν δανεικό.

Καθώς περνούσαν οι δεκαετίες ο πληθυσμός της γης αυξάνονταν και το χρέος επίσης. Και να που φθάσαμε εδώ.

Βιώνουμε λοιπόν τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού. Τσακίζουμε τη κλασσική πυρηνική οικογένεια ώστε να μην υπάρχει πατέρας και μάνα που θα πάρουν τα όπλα να αντισταθούν αλλά διάφορα άλλα σχήματα γονέας Α΄, γονέας Β΄, και πάει λέγοντας που ακούγονται προοδευτικά αλλά είναι απλά θανάσιμα. Κανείς από τους εμπνευστές δεν αγάπησε αίφνης τους gay, τις λεσβίες, και πάει λέγοντας. Στόχος είναι η αποδυνάμωση της κοινωνίας, ο αφοπλισμός της, κυριολεκτικός και μεταφορικός.

Τα συνεχή επιδόματα ευνουχίζουν τους πολίτες, τους μετατρέπουν σε άβουλες οντότητες εξαρτώμενες από το κράτος. Τα καλάθια της νοικοκυράς τον ίδιο σκοπό υπηρετούν. Οι αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος και της ενέργειας δεν είναι αυθαίρετες πρωτοβουλίες των εταιριών. Το κόστος ζωής που γίνεται αφόρητο είναι ένα ακόμη εργαλείο θανάτου.

Είναι “κεντρικές” επιλογές από τις ηγεσίες του δυτικού κόσμου.

Ο τρόπος που η ηγεσία της Ε.Ε. θέλησε να επιβάλλει τα εμβόλια COVID μετά την ρήψη ενός κατασκευασμένου ιού κατά της ανθρωπότητας δείχνει τη συμμετοχή της στο project της μείωσης του πληθυσμού.

Αυτό γίνεται σιγά σιγά συνείδηση όλο και περισσοτέρων πολιτών εκεί έξω και αυτοί οι πολίτες κάθε άλλο παρά ψεκασμένοι μπορούν να χαρακτηριστούν. Η παγκόσμια προπαγάνδα υπήρξε τρομακτική αλλά η από εδώ πλευρά βρέθηκε με κάποια φωτεινά μυαλά στις επάλξεις της που οι εμπνευστές του project δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα βρουν απέναντί τους.

Όπως ο απόφοιτος του MIT που πολύ νωρίς είχε εξηγήσει γιατί δεν πρόκειται να εμβολιαστεί με ένα συναρπαστικό κείμενο.

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να γίνει αυτό, οπότε βγαίνω και το γράφω. Ξέρω ότι μπορεί να κάνει μερικούς από εσάς να νιώσετε άβολα. Μπορεί να θυμώσει κάποιους από εσάς. Ίσως και να φοβηθείτε. Αλλά είμαι αυτός που είμαι. Είναι η αλήθεια μου. Είμαι…

Ουάου, εντάξει αυτό είναι δύσκολο. Επιτρέψτε μου να προσπαθήσω ξανά. Είμαι… μη εμβολιασμένος. Για την COVID. Φτου! Ήταν δύσκολο! Σχεδόν νιώθω σαν να έχει σηκωθεί ένα βάρος από τους ώμους μου. Είσαι ακόμα εδώ;

 

Από kourdistoportocali.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ