Live οι νέες απαγορεύσεις – Και τρίτη δόση εμβολίου από τους κυβερνητικούς πωλητές εμβολίων Pfizer!

0
31

– Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για τρίτη δόση για όλους τους άνω των 18 ετών! – «Χρυσές» δουλειές η Pfizer!

Σε ανακοινώσεις προχωρά αυτή την ώρα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης για τα νέα απαγορευτικά μέτρα που αναμένεται να υιοθετήσει η κυβέρνηση, μετά την τραγωδία που προκάλεσε με χαρακτηριστικότερο όλων των μέτρων της επιβολή και τρίτης δόσης εμβολίων!

Και βασικά του εμβολίου mRNA της «επίσημης αγαπημένης» της κυβέρνησης της Pfizer του Α.Μπουρλά!

Οι “ειδικοί” φορτώνουν την αύξηση των κρουσμάτων στους ανεμβολίαστους ως βασικούς υπεύθυνους (!) της αποτυχίας της και εισηγούνται αρνητικό rapid test και την είσοδό τους σε τραπεζικά καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες ακόμη και σε κουρεία.

Αλλά την πληρώνουν και οι εμβολιασμένοι: Η οικονομία δεν γίνεται να στερηθεί το 30% των ανεμβολίαστων!

Πιο συγκεκριμένα στις αλλαγές που αποφάσισε η κυβέρνηση είναι η αύξηση σε δύο των υποχρεωτικών rapid test ή τεστ PCR για τους ανεμβολίαστους εργαζομένους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με δική τους οικονομική επιβάρυνση, αλλά και η στέρηση της εισόδου τους στα καταστήματα εστίασης, με ότι αυτό συνεπάγεται για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων αυτών.

Επίσης, οι ανεμβολίαστοι πολίτες σε όλη τη χώρα θα βρεθούν αντιμέτωποι με νέους περιορισμούς, καθώς θα χρειάζεται η επίδειξη αρνητικού rapid test για την πρόσβασή τους σε:

– τράπεζες,

– δημόσιες υπηρεσίες

– εμπορικά καταστήματα,

– κομμωτήρια και

– σε μικτούς χώρους διασκέδασης.

Συγκεκριμένα:

-Από το Σάββατο, όλοι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα θα προσέρχονται στη δουλειά τους με δύο τεστ εβδομαδιαίως και αυτό θα ισχύει και για τους εργαζόμενους στις εκκλησίες!

– Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για τρίτη δόση για όλους τους άνω των 18

– Διπλασιάζονται τα πρόστιμα για παραβάσεις

– Θα δημιουργηθεί «μαύρη λίστα» με τα καταστήματα που δεν τηρούν τα μέτρα

– Καμπάνια ενημέρωσης με σποτ και αποστολή sms σε ανεμβολίαστους

– Μόνο με τεστ (rapid ή pcr) οι ανεμβολίαστοι σε τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, εμπορικά καταστήματα διασκέδαση, κομμωτήρια κλπ

– Χωρίς την υποχρέωση για rapid test είναι η επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ, εκκλησίες αλλά και φαρμακεία.

Παρακολουθείστε την ενημέρωση:

– Αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της για την ολική αποτυχία διαχείρισης της πανδημίας

– Αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της γιατί είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που με τέτοιο ποσοστό εμβολιασμένων σημειώνει ρεκόρ κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας

– Αρνείται πεισματικά να δεχθεί ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους που ουσιαστικά βιώνουν μια γενοκτονία από την έλλειψη μέτρων των εμβολιασμένων

– Αρνείται να προωθήσει τα φάρμακα για τις θεραπείες του κορωνοϊού, αρκούμενο μόνο στα εμβόλια-σκευάσματα των BigPharm

– Έχει αναπτύξει στενές σχέσεις -μέχρι παρεξηγήσεως- με τον ισχυρό άνδρα της Pizer του εμβολίου mRNA, Α.Μπουρλά: Είναι ο μοναδικός που έχει επισκεφθεί το Μαξίμου κι έχει βραβευτεί από την ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου, ενώ σχεδόν πλέον το σκεύασμα των Pfizer/BioNTech έχει το μονοπώλιο των εμβολίων στην Ελλάδα.

– Έχει «πετύχει» ποσοστιαία σε σχέση με τον αριθμό των εμβολιασμένων η Ελλάδα να μετρά 300% περισσότερους νεκρούς από την Βουλγαρία!

– Έχει οδηγήσει το ΕΣΥ σε κατάρρευση και οι ΜΕΘ δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς γιατί έθεσαν σε αργία 7.000 υγειονομικούς που δεν ήθελαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

– Έχει δαπανήσει κολοσσιαία ποσά σε «σκοτεινές» προμήθειες μασκών και άλλου υγειονομικού υλικού

– Έχει προκαλέσει πάνω απ’όλα, οριζόντια και κάθετη κατάρρευση σε όλη την δομή της οικονομίας ή εν πάση περιπτώσει σε αυτή που είχε απομείνει μετά από 10 χρόνια Μνημονίων, με 210% έλλειμα και 370 δισ. ευρώ χρέος.

– Έχει οδηγήσει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να υποφέρουν από παρενέργειες των σκευασμάτων-εμβολίων που επέβαλε και ποιος ξέρει πόσους έχει οδηγήσει στον θάνατο

– Απαγόρευσε ως «επικίνδυνο« το εμβόλιο της AstraZeneca αφού όμως επί τέσσερις μήνες το είχε «φυτέψει» στο σώμα 1,5 εκατ. ανθρώπων!

pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ