Νεκρός ο μακελάρης του Βερολίνου

0
14

…………..κάτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !………….σας λέω ότι κάτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ με την ιστορία του Τυνήσιου που δολοφονήθηκε στην Ιταλία αλλά εντοπιζόταν(?!!!??) στην …..Δανία !!!…………….ας κάνουμε Χριστούγεννα λέω εγώ ……

 


Λίγα 24ωρα μετά το λουτρό αίματος στο Βερολίνο ο Αβίζ Αμρί έπεσε νεκρός από τις σφαίρες Ιταλών αστυνομικών μετά από συμπλοκή έξω από σιδηροδρομικό σταθμό της Μιλάνου.

Σημειώνεται πως ο ύποπτος Τυνήσιος είχε περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια σε ιταλική φυλακή, και είχε ζήσει στη χώρα. Θεωρείται επομένως πιθανό να προσπαθούσε να αναζητήσει καταφύγιο σε γνώριμα γι’ αυτόν εδάφη και ίσως παλιούς φίλους.

Τα τελευταία λόγια του μακελάρη

Σε μια τέτοια περίπτωση, επισημαίνεται πως μπόρεσε να διασχίσει ανενόχλητος τη μισή Ευρώπη, από τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, όταν η παρουσία του καταγράφηκε για τελευταία φορά στο Βερολίνο και ενώ στο διάστημα αυτό βρισκόταν στο κατόπι του σύσσωμη η γερμανική και η ευρωπαϊκή αστυνομία.

ISIS: Ο Αμρι ήταν ο δράστης της επίθεσης στο Βερολίνο

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που μεταδίδει το γερμανικό δίκτυο NTV, στο σακίδιό του βρέθηκε εισιτήριο που αποδεικνύει ότι στην Ιταλία έφτασε από την Γαλλία, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για το πώς βρέθηκε εκεί.

Ντε Μεζιέρ: Η τρομοκρατική απειλή παραμένει υψηλή

«Ο άνδρας που σκοτώθηκε στο Μιλάνο κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία είναι “χωρίς αμφιβολία” ο Τυνήσιος ύποπτος», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξη Τύπου.

Κερδίζει έδαφος το ξενοφοβικό AfD μετά το μακελειό στο Βερολίνο

«Μίλησα προσωπικά με τον αστυνομικό Κρίστιαν Μόριο, που τραυματίσθηκε, και τον ευχαρίστησα για τον επαγγελματισμό του». “Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο και τις επόμενες ημέρες θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο”, πρόσθεσε ο υπουργός.

«Χάρη στην ενέργειά του, οι Ιταλοί θα μπορέσουν να περάσουν πιο ήσυχα Χριστούγεννα», τόνισε ο Μινίτι ευχαριστώντας όλα τα σώματα ασφαλείας, «για τα οποία η Ιταλία πρέπει να είναι υπερήφανη».

Η επιχείρηση αυτή, σύμφωνα με τον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών δείχνει ότι το σύστημα, στο σύνολό του, είναι αποτελεσματικό.

 

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, γύρω στις 3 τα ξημερώματα στην πλατεία Πρωτομαγιάς στην περιοχή Σέστο Σαν Τζιοβάνι αστυνομικοί σταμάτησαν τον ύποπτο για έλεγχο.

Γερμανικό υπ. Εσωτερικών: Είμαστε ανακουφισμένοι που το άτομο αυτό δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο

Ταυτοποιήθηκαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα του Τυνήσιου μακελάρη

Οι ιταλικές Αρχές γνώριζαν ότι βρίσκεται στο Μιλάνο ο Τυνήσιος τρομοκράτης

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο ύποπτος ήταν πεζός και μόλις του απευθύνθηκαν οι αστυνομικοί, τράβηξε 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους φωνάζοντας Αλαχού Ακμπάρ. Ο ένας εκ των αστυνομικών τραυματίστηκε.

Τελικά, ο ύποπτος που θεωρείται ότι είναι ο μακελάρης του Βερολίνου έπεσε νεκρός κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Νωρίτερα, πάντως, πληροφορίες μέσων ενημέρωσης από τη Δανία, αλλά και επίσημες πηγές των αστυνομικών αρχών ανέφεραν ότι ο Τυνήσιος μακελάρης είχε εντοπιστεί σε περιοχή του Άαλμποργκ.

 

Πηγή: real.gr

Νίκος Σίμος

Ρήξη και ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
Νίκος Σίμος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ