O Υπ. Απολύσεων κι Αναστολής ισχυρίζεται ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι ευρωπαϊκός δρόμος. Δεν είναι, γιατί από τις 53 χώρες της Ευρώπης και τις 27 της ΕΕ μόνο άλλες 2 εκτός της Ελλάδας τον θέσπισαν.Αντίθετα είναι τριτοκοσμικός μονόδρομος σε Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν, Σ Αραβία, Νησιά Φίτζι..

0
65

«Από 16 Αυγούστου και μετά θα τίθενται σε αναστολή όσοι δεν εμβολιάζονται και με απόφαση του υπουργού Υγείας μπορεί να επεκτείνεται το μετρό» εξήγησε ο Υπουργός Απολύσεων κι Αναστολής..

«Εγώ πιστεύω ότι οι εργαζόμενοι θα εμβολιαστούν. Από τη μια πλευρά υπάρχουν οι απολύσεις ως θεωρητική προσέγγιση, από την άλλη η επιλογή να κάνουμε την προσευχή μας ‘Θεέ μου βοήθησε να φώτισε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να πάνε να εμβολιαστούν’. Δεν είμαστε ούτε με τη μια προσέγγιση ούτε με την άλλη. Ακολουθούμε ευρωπαϊκό δρόμο» υπογράμμισε ο υπουργός.

Όχι ακολουθείτε τον τριτοκοσμικό τρόμο..Από τις 27 χώρες στην ΕΕ μόνο άλλες 2 εκτός της Ελλάδας επέλεξαν το ναζιστικό μέτρο του υποχρεωτικού πειραματικού εμβολισμού για εμβόλια που είναι στη γ΄φάση κλινικών δοκιμών κι επομένως πειραματικά. Η Pfizer θα ολοκληρώσει την γ΄φάση κλινικών δοκιμών το Μάρτη του 2023.Από τις 53 χώρες της Ευρώπης μόνο άλλες 2 εκτός της Ελλάδας εφαρμόζουν υποχρεωτικό εμβολιασμό σε υγειονομικούς ποιό ευρωπαϊκό δρόμο ακολουθείτε;; oύτε καν ευρωπαικό παράδρομο ή παρακαμπτήριο..

Οι Βρυξέλλες και το Βέλγιο καρδιά της ΕΕ δεν τον εφαρμόζουν η Γερμανία δια Μέρκελ διαμήνυσε δεν θα το εφαρμόσει η Αγγλία υπερδύναμη στον τομέα Υγείας στην Ευρώπη δεν τον εφαρμόζει καμιά χώρα της Σκανδιναβίας των Κάτω Χωρών των Βαλκανίων της Ιβηρικής ή της Κεντρικής Ευρώπης(μ΄εξαίρεση Γαλλία) ή της Βαλτικής δεν τον εφαρμόζει είστε και ευρωπαϊστής δεν νοείται να είστε αγεωγράφητος για ποιά Ευρώπη μιλάμε. Στη Γαλλία που το έκανε ο Μακρόν έχει κηρυχθεί β΄Επανάσταση...Οι μόνες χώρες που προχώρησαν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό εκτός Ιταλίας, Γαλλία είναι το Τατζικιστάν, το Τουρκμενιστάν, η Σαουδική Αραβία, τα νησιά Φίτζι επομένως επιλέξατε τριτοκοσμικό τρόμο κι όχι ευρωπαϊκό δρόμο…

Πως ακολουθείτε τον ευρωπαϊκό δρόμο όταν παραβιάζετε με το μέτρο υποχρεωτικού εμβολιασμού:

την Διακήρυξη Δικαιωμάτων Ανθρώπου και Πολίτη καρπό της Γαλλικής Επανάστασης (26 Αυγούστου του 1789) ιδρυτική πράξη της Σύγχρονης Ευρώπης;; ( άρθρα 2.4.8) 2 αποφάσεις Συμβουλίου της Ευρώπης, Δήλωση του Ελσίνκι, Δήλωση της Γενεύης, Νόμο Kouchner, όρκο του Ιπποκράτη, συλήβδην Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας και Ιατρικό Δίκαιο π.χ Σύμβαση Οβιδέο, Διάταγμα Salveti, Σύνταγμα, Ποινικό κι Αστικό Δίκαιο, Κώδικα Νυρεμβέργης κ.α;;;

‘Διαλέγουμε, συνέχισε ο κ. Χατζηδάκης, κάποιους τομείς προτεραιότητας που είναι οι πιο ευαίσθητοι θα δούμε πως θα προχωρήσει και στη συνέχεια θα σταθμίσουμε τα πράγματα.’‘ Ο υπ. Απολύσεων κι Αναστολής παραδέχεται ωμά πως θέτει εκτός από εμβολιακό πειραματισμό και σε κοινωνικό πειραματισμό τον ευαίσθητο τομέα της υγείας και τους υγειονομικούς..

Η εφαρμογή του νόμου της υποχρεωτικότητας σε 28 ημέρες «τελειώνει τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ», του απαντά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Ποιά ευαισθησία έχουν για Δημόσια Υγεία και λαμβάνουν υποκριτικά το μέτρο υποχρεωτικότητας όταν τελειώνουν το υγειονομικό νοσηλευτικό σύστημα;;;με 10.000 υγειονομικούς εκτός.

Και τονίζει πως «εάν το σχέδιό τους είναι να πιέσουν τους ανεμβολίαστους συνάδελφους και με το φόβο της αναστολής καθηκόντων να εμβολιασθούν, απέτυχαν. Ο ρυθμός εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού δεν αυξήθηκε καθόλου από φόβο και σχεδόν όλοι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις άδικες, σκληρές συνέπειες του νόμου», όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά.Απέτυχε ο εκβιασμός αν ήταν ως αντίμετρο προώθησης του εμβολιασμού οπότε προς τι η εμμονή;;

O Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προειδοποιεί , «η ενδεχόμενη επιμονή στην εφαρμογή της υποχρεωτικότητας θα οδηγήσει σε κατάρρευση τα νοσοκομεία». Προφανώς και δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτή η εξέλιξη..Και πως διασφαλίζεις την έυρυθμη λειτουργία νοσοκομειακών μονάδων εν μέσω κρίσης όταν αποσταθεροποιείς την κατάσταση με εκβιασμούς απειλές εργαζομένων σε νευραλγικούς τομείς για Υγεία;;Ποιός πραγματικά θέτει σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία;;;;

«Υπάρχουν τμήματα στα νοσοκομεία με ανεμβολίαστους συναδέλφους που, για να καλυφθούν, θέλουν εξιδεικευμένο προσωπικό (αιμοδοσία, τεχνητό νεφρό, ΜΕΘ κ.λπ.). Η εξιδείκευση είναι έξι μήνες. Πότε θα προλάβουν να γίνουν σε λίγες ημέρες;Υπάρχουν γιατροί ανεμβολίαστοι, που είναι μοναδικοί σε βασικές ειδικότητες που υπηρετούν σε νοσοκομεία. Με διαγωνισμούς για μόνιμους γιατρούς, που κηρύσσονται άγονοι λόγω μη ενδιαφέροντος. Πού θα βρεθεί τέτοιο προσωπικό;

Το προσωπικό που προβλέπεται ότι θα προσληφθεί είναι με τρίμηνες συμβάσεις. Οι επικουρικοί πίνακες, που έχουν συσταθεί και προβλέπουν την πρόσληψη προσωπικού με δύο χρόνια σύμβαση, έχουν ήδη εξαντληθεί για τις ανάγκες της πανδημίας. Ποιος θα έρθει με τρίμηνη σύμβαση;

Σε 28 ημέρες, πότε θα προλάβουν να προκηρύξουν προσωπικό, να υπάρξει ενδιαφέρον από υποψηφίους, επιλογή και ΦΕΚ; Σε καμμία περίπτωση».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει πως η επιμονή «στην αδιέξοδη αποφασιστικότητα εφαρμογής του νόμου της υποχρεωτικότητας σε 28 ημέρες τελειώνει τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ. Και μάλιστα, σε περίοδο που θα κορυφώνεται το τέταρτο κύμα της πανδημίας».

Όπως αναφέρει, οι υγειονομικοί εμβολιασμένοι ή μη έχουν τη γνώση, την εμπειρία να προστατεύουν τους ασθενείς, τους συναδέλφους, τον εαυτό τους από ιούς, «μικρόβια, σε πολλές περιπτώσεις, το ίδιο επικίνδυνα με τον κοροναϊό». Και προσθέτει ότι «οι 9.000 ανεμβολίαστοι συνάδελφοι δεν έχουν νοσήσει ούτε μία φορά από κοροναϊό. Αυτό σημαίνει ότι προσέχουν, εφαρμόζουν τα μέτρα ατομικής προστασίας».

Σήμερα, προσθέτει ο κ. Γιαννάκος, «νοσσούν με κοροναϊό περί τους 100 εμβολιασμένους συνάδελφους.” Στην πράξη καταρρίπτεται αυτό που η κυβέρνηση δεν αποδέχεται ενώ είναι πλέον κοινός τόπος διεθνώς ότι και οι εμβολιασμένοι μολύνονται και μεταδίδουν οπότε καθίσταται άδικο καταχρηστικό το μέτρο της επιλεκτικής μεταχείρισης προσωπικού όσο κι αναποτελεσματικό από την άλλη εγκυμονεί περαιτέρω κινδύνους για τον ευαίσθητο τομέα.

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ