Οι απελπισμένοι Ουκρανοί κατασκευάζουν ιστορίες εκτελέσεων τύπου Bucha και fake βιασμών… για να συγκινήσουν την Δύση

0
30
Δεν ήταν μόνο η Bucha, ήταν και η περίπτωση του εργοστασίου μετάλλων Azov στην Μαριούπολη, όπου οι Ουκρανοί έκαναν κάτι αποτρόπαιο, κάτι συγκλονιστικό και έδειξαν ότι είναι οι χειρότεροι εγκληματίες πολέμου – Κατασκεύασαν fake βιασμούς

Την περίπτωση της Bucha (Μπούχα), την θυμούνται όλοι, οι Ουκρανοί μίλησαν για θηριωδίες των ρώσων κατά αμάχων σε μια πόλη σχεδόν 30 χιλιόμετρα από το Κίεβο την πρωτεύουσα της Ουκρανίας.
Αποδείχθηκε όμως ότι τα πτώματα στους δρόμους και οι σχεδόν 320 νεκροί δεν σκοτώθηκαν από τους ρώσους αλλά από το πυροβολικό των Ουκρανών που προσπαθούσαν να ανακαταλάβουν την πόλη.
Αποδείχθηκε ότι ο Ουκρανικός στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες σκόπιμα άφησαν πτώματα στους δόμους για να προκαλέσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Οι Ουκρανικές δυνάμεις έστησαν ένα κόλπο, ήταν όλο fake, ήταν μια απάτη για να δείξουν στην Δύση ότι χρειάζονται βοήθεια απέναντι στους δολοφόνους ρώσους που είναι δήθεν εγκληματίες πολέμου.

Ο Ουκρανικός στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες κατασκεύασαν μια ιστορία και απέδειξαν ότι δεν είναι αξιόπιστοι και οι ρώσοι τους τιμωρούν έχοντας καταλάβει το 80% της Ανατολικής Ουκρανίας.

Δεν ήταν μόνο η Bucha, ήταν και η περίπτωση του εργοστασίου μετάλλων Azov στην Μαριούπολη, όπου οι Ουκρανοί έκαναν κάτι αποτρόπαιο, κάτι συγκλονιστικό και έδειξαν ότι είναι οι χειρότεροι εγκληματίες πολέμου.
Τοποθέτησαν πτώματα ουκρανών στρατιωτών και πολιτών σε μεγάλα φορτηγά στην περιοχή του εργοστασίου του Azov και τους εγκλώβισαν με χειροβομβίδες και νάρκες.
Ο Ουκρανικός στρατός δεν σεβάστηκε ούτε τους νεκρούς, είναι αδίστακτος και αξίζει την τιμωρία των ρώσων…

Κατασκεύασαν fake βιασμούς

Ουκρανός αξιωματούχος παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα ότι Ρώσοι διέπραξαν μαζικό βιασμό για να πείσουν τις χώρες να στείλουν περισσότερα όπλα
Η κορυφαία Ουκρανή αξιωματούχος που πρόσφατα αποπέμφθηκε από την θέση της με την κατηγορία της διάδοσης παραπληροφόρησης παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα ότι Ρώσοι διέπραξαν μαζικούς βιασμούς προκειμένου να πείσουν τις δυτικές χώρες να στείλουν περισσότερα όπλα στην Ουκρανία.

Η Lyudmila Denisova, η πρώην κοινοβουλευτική επίτροπος της Ουκρανίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, απομακρύνθηκε από τη θέση της μετά από ψηφοφορία σε πρόταση δυσπιστίας στο πρόσωπο της που διεξήχθη στο ουκρανικό κοινοβούλιο, η οποία πέρασε με διαφορά 234 κατά και 9 υπέρ.

Το μέλος του κοινοβουλίου Pavlo Frolov κατηγόρησε συγκεκριμένα την Denisova ότι χρησιμοποίησε μεθόδους παραπληροφόρησης που «μόνο έβλαψαν την Ουκρανία» σε σχέση με «τις πολυάριθμες λεπτομέρειες των «αφύσικων σεξουαλικών αδικημάτων» και της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στα κατεχόμενα, οι οποίες δεν τεκμηριώνονταν από στοιχεία».

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε από ένα ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, η Denisova παραδέχτηκε ότι λέγοντας ψέματα κατάφερε να πετύχει τον επιδιωκόμενο στόχο.
«Όταν, για παράδειγμα, μίλησα στο ιταλικό κοινοβούλιο στην Επιτροπή Διεθνών Υποθέσεων, σκόπιμα ανέφερα τρομερά πράγματα για να τους ωθήσω να στηρίξουν την Ουκρανία και τον ουκρανικό λαό», ανέφερε.

Η Denisova σημείωσε ότι το Κίνημα Πέντε Αστέρων της Ιταλίας ήταν αρχικά «κατά της παροχής όπλων στην Ουκρανία, αλλά μετά την ομιλία της, ένας από τους βασικούς παράγοντες του κόμματος… είπε ότι θα υποστηρίξουν, την Ουκρανία με όπλα».

Τα ψέματα αναπαρήχθεισαν ως αληθινά γεγονότα

Παρά το γεγονός ότι οι ισχυρισμοί της Denisova για μαζικό βιασμό ήταν ψευδείς, χρησιμοποιήθηκαν από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης όπως το CNN και την Washington Post για προπαγάνδα κατά της Ρωσίας.
«Τα μέσα ενημέρωσης ωστόσο έσπευσαν να διαγράψουν τους ισχυρισμούς μετά το φιάσκο».

Συστηματικά τα ψέματα των Ουκρανών

Οι Ουκρανοί επιδίδονται συστηματικά σε ψεύδη για να κερδίσουν την εύνοια της Δύσης.
Ανέφεραν ψευδώς για διαρροές σε ραδιενέργεια σε πολιορκημένους πυρηνικούς σταθμούς που αποδείχθηκε ότι δεν έγιναν.
Υπήρξε ακραία παραπληροφόρηση για το τι συνέβη στο Snake Island.
Επίσης είπαν ψέματα οι Ουκρανοί για την «επίθεση» σε ένα μνημείο του Ολοκαυτώματος από τους ρώσους που δεν συνέβη ποτέ.

www.bankingnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ