OLIVE GREEN …ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΝ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ !

0
5

Οι χρόνιες αλλεργίες τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μία αύξηση της τάξεως του 50 % , που εν πολλοίς οφείλεται στο σύγχρονο τρόπο ζωής και στην ρύπανση του αέρα τόσο στις πόλεις όσο και μέσα στα σπίτια . Αν και αυτοάνοσο νόσημα οι παράγοντες που επηρεάζουν την ένταση των ενοχλήσεων ανήκουν σε αυτούς που αποκαλούνται ανθρωπογενείς , δηλαδή που μπορούν οι ίδιοι οι πάσχοντες και τα άτομα του περιβάλλοντος τους να παρέμβουν και να βελτιώσουν την κατάσταση .

ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΛΟΙ !

Είναι εντυπωσιακά τα στοιχεία από τις παγκόσμιες έρευνες και εκθέσεις των Οργανισμών Υγείας :
• Ένας στους πέντε ανθρώπους υποφέρει από αλλεργική ρινίτιδα.
• Ένας στους πέντε μαθητές προσβάλλεται από άσθμα.
• Ένα στα έξι παιδιά εμφανίζει δερματικές ασθένειες που σχετίζονται με την αλλεργία, ιδιαίτερα εκζέματα και εξανθήματα .
• Ένας στους είκοσι ανθρώπους εμφανίζει το οιδηματώδες εξάνθημα που προκαλεί κνησμό και είναι γνωστό ως κνίδωση.
Ακόμη σύμφωνα με στοιχεία του 2011 :
• Το 22% του παγκόσμιου πληθυσμού πάσχει από κάποιο είδος αλλεργίας.
• Οι αλλεργίες προκαλούν το θάνατο 180.000 ανθρώπων κάθε χρόνο, παγκοσμίως.
• 300.000.000 άνθρωποι πάσχουν από άσθμα.

Ως βασικός συντελεστής της ρύπανσης του αέρα στα σπίτια μας οι χημικές ουσίες από τα προϊόντα καθημερινής καθαριότητας διαταράσσουν την ισορροπία μας και επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό και τα όποιου είδους συμπτώματα επιδεινώνονται . Οι περισσότεροι , ακόμα και επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου , αγνοούν τη σημασία της επίδρασης αυτής της σύστασης των προϊόντων και εστιάζονται μόνο στις εποχιακές αλλαγές στα φυτά, τα δέντρα, κλπ Κάθε μέρα είμαστε εκτεθειμένοι σε κυριολεκτικά εκατοντάδες διαφορετικές χημικές ουσίες από τα καθαριστικά και τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούμε στα σπίτια μας, στα γραφεία μας , αλλά και στους χώρους που βρισκόμαστε εμείς και τα παιδιά μας, όπως οι παιδικοί σταθμοί , τα νηπιαγωγεία κ.λ.π. Αν αναλογιστούμε λίγο τις μετακινήσεις μας , όλη την μέρα ζούμε και αναπνέουμε σε ένα σύννεφο από χημικά !

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΑ

Μια πρώτη ιδέα για τον έλεγχο των απορρυπαντικών που χρησιμοποιούμε είναι να αναζητήσουμε μία από αυτές τις εν πολλοίς άγνωστες ονομασίες των συστατικών, που αναγράφονται στις συσκευασίες τους …Θα εκπλαγείτε πως τα περισσότερα από αυτά είναι τοξικές χημικές ουσίες , που μπορούν να βλάψουν την υγεία και όμως διατίθενται στην αγορά ως απολύτως ασφαλείς !

Μάλιστα τα χημικά καθαριστικά έχουν επίσης συνδεθεί με την αναπαραγωγική λειτουργία , επηρεάζοντας τη σεξουαλική συμπεριφορά, την γονιμότητα, την εμμηνόρροια, αλλά και στην καθυστέρηση της έναρξης της εφηβείας, στην διευκόλυνση της αποβολής, τον πρόωρο τοκετό… Πολλοί επιστήμονες μάλιστα πιστεύουν ότι ακόμη και χαμηλού επιπέδου έκθεση σε χημικές ουσίες μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο αναπαραγωγικό σύστημα. Και όμως ελάχιστα υπολογίζουμε τις συνέπειες όταν τα αγοράζουμε …
Πρόσφατα σύμφωνα με τον Οργανισμό Women’s Voices For The Earth (www.womensvoices.org) οι δοκιμές σε διάσημα παγκόσμια απορρυπαντικά αποκάλυψαν πως σχεδόν όλα εμπεριέχουν ουσίες που επιδεινώνουν τις αλλεργίες , όπως 1,4-dioxane, Limonene, DL-Citronellol, Linalool, Galaxolide, Eugenol κ.αλλ.

100 % ΦΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, OLIVE GREEN !

Όλα τα OLIVE GREEN απο βιολογικό λάδι ελιάς και συστατικά φυτικής προέλευσης παράγονται ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ, προστατεύοντας άνθρωπο και περιβάλλον . Μάλιστα ενδείκνυνται για άτομα ευαίσθητα στις αλλεργίες , είτε το γνωρίζουν , είτε όχι …, καθώς ακόμη και τα αρώματά τους είναι υποαλλεργικά . Πολύ απλά γιατί η Φύση έχει τον τρόπο της να δημιουργεί Αρμονία και τα φυτά έχουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες να προσφέρουν .

OLIVE GREEN για καθαριότητα με Υγεία, χωρίς υποννοούμενα … made in Greece !

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ