ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ “ΑΝΑΣΤΟΧΑΣΜΩΝ” ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

0
39

Του Νίκου Σίμου

Εκφράζω μια πρώτη σκέψη :

Πιστεύω πως το τρομοκρατικό κτύπημα στο Λονδίνο αποτελεί έκφραση ΤΥΦΛΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ και δεν εντάσσεται στο πλαίσιο της αξιοποίησης της ISIS για την επίτευξη των στόχων της νεο-φεουδαρχίας, για το οποίο χρησιμοποιούνται οι φανατικοί ισλαμιστές στην υπόλοιπη Ευρώπη (ΕΕ) .

Αποτελεί όμως συνέχεια του “πολέμου των πολιτισμών” ,που “ονειρεύονται” οι Παγκοσμιοποιητές και που διαμορφώνει ένα πλαίσιο  Μουσουλμανοτρομολαγνείας ,με στόχο την εξώθηση θρησκευτικών κοινωνικών ομάδων-εν προκειμένω Μουσουλμάνων- σε πράξεις που θα διαμορφώσουν ένα πλαίσιο ΥΠΟΤΑΓΗΣ των “Δυτικών κοινωνιών” στα “κελεύσματα”  της “Παγκόσμιας διακυβέρνησης”!

Άλλωστε, αυτό επιχειρεί ανοήτως και μεγαλομανώς, να αξιοποιήσει ο Ταγίπ Ερντογάν εμφανιζόμενος και απειλώντας τους πολίτες της Ευρώπης  ως παν-σουνιτιστής «προφήτης»!!!

Η επαγρύπνηση των κοινωνιών αλλά και των κρατικών οντοτήτων που σέβονται τους πολίτες τους και αρνούνται το “παγκοσμιοποιημένο” μοντέλο των εγκληματικών εγκεφάλων, που αποτελούν τους επινοητές του, κρίνεται επιβεβλημένη

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ – ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΕΙ !

Μετα τιμής

Νίκος Σίμος

Ρήξη και ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
Νίκος Σίμος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ