Ρωσία σε Δύση: «Θα βάλουμε όλους τους θρασύτατους εχθρούς στη θέση τους – Θα χαλάσουμε το σχέδιο σας»

0
36

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ν.Μεντβέντεφ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τη Δύση έστειλε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ καθώς τόνισε ότι η Ρωσία έχει την δύναμη να βάλει τους εχθρούς, των οποίων ηγούνται οι  ΗΠΑ, στη θέση του

Παράλληλα, ανέφερε πώς η Μόσχα θα χαλάσει το ρωσοφοβικό σχέδιο της Δύσης που έχει στόχο να διαλύσει τη Ρωσία.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της χώρας από το 2008 ως το 2012 και σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ έχουν ενισχύσει την «αηδιαστική» ρωσοφοβία σε μια προσπάθεια να αναγκάσουν τη Ρωσία να γονατίσει και στη συνέχεια να τη διαλύσουν.

«Δεν θα το πετύχουν. Η Ρωσία έχει τη δύναμη να βάλει όλους τους θρασύτατους εχθρούς μας στη θέση τους», προειδοποίησε ο Μεντβέντεφ.

Ρωσικό ΥΠΑΜ: Δημοσίευσε βίντεο με υπερηχητικό πύραυλο Zircon

Σοκ προκάλεσε στον βρετανικό Τύπο το βίντεο που δημοσίευσαν οι Ρώσοι και το οποίο δείχνει την εκτόξευση ενός υπερηχητικού πυρηνικού πυραύλου Zircon, με την Sun να αναφέρει ότι «μπορεί να διαλύσει το Λονδίνο σε 5 λεπτά».

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο μπορεί να εκληφθεί και ως μήνυμα προς τη Δύση και το οποίο είναι στην κατεύθυνση «αν εμπλακείτε στον πόλεμο με την Ουκρανία θα ζήσετε καταστάσεις που δεν τις έχετε φανταστεί». Όπως εκείνο το μήνυμα του Βλάντιμιρ Πούτιν το βράδυ της ανακοίνωσης της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το κανάλι TV Zvezda της Ρωσίας, το οποίο ανήκει στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Ένα βίντεο για τα «μυστικά χαρακτηριστικά του ρωσικού υπερηχητικού πυρηνικού πυραύλου Zircon».

pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ