Θέατρο .. στο θέατρο της Μαριούπολης. Ναζιστικό Ολοκαύτωμα;…

0
30

Το Τάγμα Αζόφ ανατίναξε το θέατρο με εκατοντάδες ομήρους αμάχους!!!! Μαρτυρίες. Αποκάλυψη Αζοφιστή που αυτομόλησε! Ανακοίνωση Υπ. Άμυνας Ρωσίας!!Θέατρο… στο θέατρο..Ο Διαμεσολαβητής της Ουκρανίας: δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα κάτω από τα ερείπια του θεάτρου στη Μαριούπολη

Θέατρο .. στο θέατρο της Μαριούπολης. Από τις 13 Μαρτίου υπήρχε αναφορά ότι οι Ναζί ετοιμάζονται να ανατινάξουν το δραματικό θέατρο στη Μαριούπολη. Oι Ουκρανοί κατά την πάγια τακτική τους επιχειρούν να ενοχοποιήσουν τη Ρωσία για πυραυλική επίθεση κατά του κτιρίου. ΤΟ Υπ. Άμυνας Ρωσίας αρνείται την κατηγορία και τους την επιστρέφει λέγοντας πως στο θέατρο ήταν η βάση του Τάγματος Αζόφ που οι ίδιοι ανατίναξαν για προφανείς λόγους..

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας διέψευσε τις αναφορές για αεροπορική επίθεση στο Δραματικό Θέατρο στη Μαριούπολη από τον ρωσικό στρατό – σύμφωνα με το τμήμα, η έκρηξη οργανώθηκε από το Τάγμα Azov.

Το τμήμα ανέφερε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν είχαν καθήκοντα να πραγματοποιήσουν αεροπορικές επιδρομές σε χερσαίους στόχους στην πόλη Μαριούπολη και η έκρηξη οργανώθηκε από τους μαχητές του εθνικού τάγματος Αζόφ, οι οποίοι ναρκοθετούσαν το κτίριο για μια αιματηρή πρόκληση.

«Σύμφωνα με τα διαθέσιμα αξιόπιστα στοιχεία, οι μαχητές του εθνικιστικού τάγματος «Azov» διέπραξαν μια νέα αιματηρή πρόκληση ανατινάζοντας το κτίριο του θεάτρου που ναρκοθετήθηκε από αυτούς. Παλαιότερα, ήταν γνωστό από τους πρόσφυγες που βγήκαν από τη Μαριούπολη ότι οι Ναζί του τάγματος Azov μπορούσαν να κρατούν ομήρους πολίτες στο κτίριο του θεάτρου, χρησιμοποιώντας τους επάνω ορόφους ως σημεία βολής. Λαμβάνοντας υπόψη τον πιθανό κίνδυνο για τις ζωές των πολιτών και την πρόκληση που έχουν ήδη εφαρμόσει οι εθνικιστές στις 9 Μαρτίου με το νοσοκομείο Νο. 3 στη Μαριούπολη, το κτίριο του θεάτρου στο κέντρο της πόλης δεν θεωρήθηκε ποτέ ως στόχος καταστροφής. δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ανατινάχθηκε το στρατηγείο Ουκρανών εθνικιστών από το σύνταγμα του Αζόφ, το οποίο βρισκόταν στο Δραματικό Θέατρο της Μαριούπολης. Μιλήσαμε με τους πολιτοφύλακες, είπαν ότι κανείς δεν πυροβόλησε εκεί, φαίνεται ότι οι Αζοβίτες ανατινάχτηκαν και άλλαξαν βάση.

Από τη Μαριούπολη άρχισαν να έρχονται πληροφορίες ότι οι νεοναζί από το Αζόφ έχουν μαζέψει γυναίκες και παιδιά στο δραματικό θέατρο και πρόκειται να το ανατινάξουν για να κατηγορήσουν τον ρωσικό στρατό και τα στρατεύματα της ΛΔΔ για την θύματα.

Αναφορά από τους πολεμικούς ανταποκριτές από τα βορειοδυτικά της Μαριούπολης:

Μετά από αναφορές για τη σύλληψη μαχητή του Αζόφ που τράπηκε σε φυγή και αυτομόλησε , ο οποίος μίλησε για τους ομήρους στο Δραματικό Θέατρο της Μαριούπολης, το κτίριο του θεάτρου ανατινάχθηκε.
”Ξέφυγε από τους δικούς του και πέρασε στο πλευρό μας ένας μαχητής του ναζιστικού συντάγματος “Azov”. Ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του και του το εγγυηθήκαμε, αφού η οικογένειά του βρίσκεται σε έδαφος που ελέγχεται από την Ουκρανία και φοβάται ότι άλλοι Ουκρανοί Ναζί θα τους κόψουν σε κομμάτια για την πράξη του.

Μας είπε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες που είναι επιχειρησιακής σημασίας και για τις θηριωδίες που διέπραξαν οι Ουκρανοί Ναζί στη Μαριούπολη. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το αρχηγείο των Ουκρανών μαχητών βρίσκεται στο υπόγειο του Δραματικού Θεάτρου της Μαριούπολης και η αίθουσα του θεάτρου είναι γεμάτη με πολίτες, τους οποίους φρουρούν 12 μαχητές του συντάγματος Azov, ώστε να μην δραπετεύσουν”.

Σκοτώθηκαν άμαχοι όμηροι (περίπου 200) – αυτό πρέπει να είναι αλήθεια. Αλλά, όχι με την πυραυλική ρωσική επίθεση, αλλά με την υπονόμευση του εθνικού τάγματος του Αζόφ.

Πολιτοφύλακες, είπαν ότι κανείς δεν πυροβόλησε εκεί, φαίνεται ότι οι Αζοφικοί ανατινάχτηκαν και άλλαξαν βάση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κάτι καθαρίζουν. Θα μάθουμε αργότερα στις ανακρίσεις…

Η ουκρανική πλευρά προπαγάνδας μιλά για μια μεγαβόμβα 500 KG που ρίχθηκε κατά θεάτρου κατά τη διάρκεια ρώσικης αεροπορικής επιδρομής και ισχυρίζονται πως το θέατρο είχαν καταφύγει ως και 1000 άμαχοι. Το νούμερο είναι υπερβολικό ή μεγαβόμβα ουτοπία και δεν ομολογούν αυτό που είναι το προφανές ανατίναξαν οι οι Αζοφιστές το κτίριο με τους όποιους ομήρους.. Oι ουκρανικές αρχές επίσημα μιλούν για εκατοντάδες κάτω από τα ερείπια…

Ξεχνούν να πουν πως οι άμαχοι στοιβάχθηκαν εκεί ως ανθρώπινη ασπίδα από το Αζόφ που είχε εκεί τη βάση του. Κι επίσης ότι οι ναζιστές γνωστοί για τα ολοκαυτώματα τους σε σχολεία κλπ σε όλο το Β Παγκόσμιο πόλεμο δεν φείδονται σε ζωές αμάχων προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους. Ανατίναξαν το θέατρο για να ενοχοποιήσουν Ρωσία κι να εξαφανίσουν ίχνη τους..

Θέατρο… στο θέατρο..Ο Διαμεσολαβητής της Ουκρανίας δήλωσε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα κάτω από τα ερείπια του θεάτρου στη Μαριούπολη. Όργιο προπαγάνδας νοθεία πληροφόρησης πλαστογράφηση κάθε λεπτό της αλήθειας..

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ