Τι έγινε στην Μπούκα: Πότε μπήκε το Τάγμα Αζόφ – Βίντεο τους δείχνει να ετοιμάζονται να πυροβολήσουν άμαχους

0
148

Όλες οι πληροφορίες για τη σφαγή στην Μπούκα

Αρκετά είναι τα ντοκουμέντα που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας και δείχνουν ότι οι κατηγορίες των Ουκρανών για τη σφαγή στην πόλη Μπούκα δεν είναι ακριβείς. 

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα

Η Ουκρανία κατηγορεί τη Ρωσία για εγκλήματα πολέμου στην πόλη Μπούκα με τον πρόεδρο Βολόντιμιρ Ζελένσκι να έχει φτάσει στο σημείο να υποστηρίζει ότι οι Ρώσοι θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή.

Εκτός από το βίντεο-ντοκουμέντο που σας παρουσίασε το pronews.gr και στο οποίο «νεκροί» ανασταίνονται και του γεγονότος ότι έπρεπε να περάσουν τέσσερις ημέρες για να «ανακαλύψουν» Δύση και Ουκρανία τα «θύματα», υπάρχουν και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με το New York Times την 1η Απριλίου οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ μπήκαν στην πόλη Μπούκα, δηλαδή δύο ημέρες πριν δημοσιευθούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τη σφαγή.

Λίγο μετά ο Sergey “Boatsman” Korotkikh, ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Τάγματος Αζόφ δημοσιεύει βίντεο από την Μπούκα, το οποίο δείχνει ότι η πόλη βρίσκεται υπό τον έλεγχο των νεοναζί.

Στο βίντεο (στο 6ο δευτερόλεπτο) ένας νεοναζί ρωτά αν μπορεί να πυροβολήσει άμαχους που δεν φορούν μπλε περιβραχιόνιο, με έναν άλλον να του απαντά «ναι».

Επίσης αρκετά από τα πτώματα έχουν λευκό περιβραχιόνιο, το οποίο φορούν όσοι θέλουν να δηλώσουν ουδέτεροι, συνήθως το φορούν ρωσόφωνοι και φιλορώσοι.

Τέλος το defencenet.gr αναφέρει ότι πολλοί εκ των εκτελεσθέντων ανθρώπων, είχαν μαζί τους μερίδες φαγητού μοιρασμένες από τις ρωσικές δυνάμεις πριν αυτές αποχωρήσουν.

Σε κάποιον που θα δολοφονούσαν, σίγουρα δεν θα του άφηναν και φαγητό.

Επίσης και ο δήμαρχος της Μπούκα όταν ανακοίνωσε ότι «απελευθερώθηκε» από τους Ρώσους η πόλη δεν αναφέρθηκε σε θηριωδίες.

pronews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ