«ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ» ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ……..

0
31

Του Νίκου Σίμου 

Σπάει το «κέλυφος» της «αριστερής» υποκρισίας της κυβέρνησης Τσίπρα «δεκανικοβασταζόμενης» από μια «ιδιότυπη» δεξιά με εντονότατες δόσεις ακροδεξιάς με την υπογραφή  ενός ακόμα μνημονίου, του τέταρτου κατά σειράν, που  ικανοποιεί την λογική του μετασχηματισμού της Χώρας σε αποικία ΑΕΝΑΟΥ χρέους

Παραλείπω τις «θριαμβολογίες» των ημεδαπών εντολοδόχων και των «αγορών», γιατί αυτές  θα είναι οι ίδιες που θα λένε άλλα, όταν και ΕΑΝ η Χώρα βγει σε αναζήτηση δάνειου στο –όποιο- προσεχές μέλλον !

Η εικόνα της Ελλάδας, Κυρίες και Κύριοι, έχει σε αδρές γραμμές ως εξής:

Πάνω από  180% του ΑΕΠ σωρευτικό χρέος με τάσεις αύξησης γεωμετρικής προόδου, του οποίου η «διευθέτηση» ανάγεται στην ποσότητα και την ποιότητα των οργανωμένων νεοφεουδαρχικών ολιγοπωλίων και στις βλέψεις τους σε σχέση με τον βαθμό και το βάθος  αποικιοποίησης της Χώρας

Ανεργία (δηλωμένη και αδήλωτη) , που ξεπερνάει σε πραγματικά στοιχεία το 35% στο σύνολο του πραγματικά ενεργού πληθυσμού της Χώρας  και στους νέους αγγίζει το εφιαλτικό  70%!!!

Τη νέα εργασιακή γενιά των 210 έως 350 Ευρώ, αμοιβή μισθωτής και  βεβαίως ανασφάλιστης  Εργασίας!

Διαρκή αύξηση του κόστους του μέσου βιοτικού επιπέδου

Φορολογία που εφάπτεται της λογικής «πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε» !!!

Απομείωση κάθε δικαιώματος στην Υγεία ,στην Παιδεία, στην Εργασία ,στην Ζωή!

Μια «συστημική» προπαγάνδα να παρουσιάζει στους πολίτες – ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – μια πραγματικότητα, που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ !!!

Μια Δημοκρατία ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΕΠΙΦΑΤΙΚΗ και ένα Σύνταγμα ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, αφού επάλληλα παραβιάστηκε και παραβιάζεται !!!

Θεσμούς της οργανωμένης Πολιτείας ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ σε κάθε είδους εκτροπή στο όνομα μιας ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ !!!

Η “Νέα Ελλάδα” των μνημονιακά υποταγμένων «εξουσιών»  …..όπως λέμε ….η Νέα Τάξη Πραγμάτων !!!

Πάντα ευπειθής

Νίκος Σίμος

Ρήξη και ανατροπή σε ότι μας κρατάει πίσω και μας χαρακτηρίζει σταθερό απότοκο της Οθωμανικής δουλείας
Νίκος Σίμος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ