Η τρομοκρατική επίθεση στην Στοκχόλμη και οι απώτεροι στόχοι της.

0
31

 Tου Νίκου Σίμου   

Στην εβδομάδα που τελείωσε έκανε έντονα την επανεμφάνισή της η ισλαμοτρομοκρατία με δύο χτυπήματα (Αγία Πετρούπολη και Στοκχόλμη), που το καθένα έχει διαφορετική σήμανση ως γεγονός και βεβαίως διαφορετική ερμηνεία, όσον αφορά τους στόχους που επιχειρεί να επιτύχει μέσα από τη διασπορά του αίματος και του τρόμου.

Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Στοκχόλμη εντάσσονται στο ίδιο πλαίσιο με τα αντίστοιχα σε Γαλλία και Γερμανία.

Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος: η διασπορά, δηλαδή, φόβου και μέσα από αυτήν η αυστηροποίηση των μέτρων ασφαλείας και η συνεπακόλουθη εκούσια ή ακούσια εκχώρηση κοινωνικών ελευθεριών!

Ο στόχος των κέντρων που υποκινούν την ισλαμοτρομοκρατία είναι να διαμηνύσουν προς τις ευρωπαϊκές κοινωνίες που βρίσκονται εκτός Ευρώ, ότι οι Νεοφεουδάρχες- Παγκοσμιοποιητές  θέλουν την Κινεζοποίηση ολόκληρης της Ευρώπης κι όχι μόνο ενός τμήματός της.

Και βέβαια αποτελούν σοβαρούς στόχους η Σουηδία αλλά και η Δανία, γιατί στις δύο αυτές χώρες υπάρχουν τα σοβαρότερα βιομηχανικά υπόβαθρα ολόκληρης της Ευρώπης.

Η μεταλλοβιομηχανία της Σουηδίας παράγει εξελιγμένα προϊόντα που είναι από πλευράς ποιότητας τα πρώτα στον κόσμο. Η στοχευμένη και προηγμένη βιομηχανία της Δανίας παράγει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και εξαιρετικής εφευρετικότητας.

Άλλωστε η επιδίωξη της μετατροπής της Ευρώπης σε μια μορφή  «Νέας Κίνας», με τα χαρακτηριστικά που αυτή η τροπή υπαγορεύει, δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στην Γερμανία και την Γαλλία για την  παραγωγή βιομηχανικών προϊόντων ανταγωνιστικών με τους όρους της Νεοφεουδαρχικής αντίληψης περί παραγωγικής διαδικασίας

   Κατά τούτο, λοιπόν, οι χώρες αυτές είναι αναγκαίες, όσον αφορά την ένταξή τους σε μια Ευρωπαϊκή κολεκτίβα νεοφεουδαρχικής αντίληψης απολύτως “κινεζοποιημένη”!

Πάντα Ευπειθής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ